Catering

Västergök Catering skapades ur vår gemensamma önskan att skapa en högkvalitativ cateringverksamhet, där organisation är lika viktigt som kreation.

Vår fokus på kvalitet och vår egen stora kärlek till mat, gör naturliga och fräscha råvaror till ett måste. Och med många års samlade erfarenheter av mat, dryck, fester och evenemang, har vi fått ett bra nätverk av mycket nöjda gäster och kompetent personal.

Events

När ditt företag eller du som privatperson ska genomföra ett event eller fest, kan det handla om födelsedag, bröllop, konferens, middag, julkul, golftävling för kunder, produktlansering eller liknande. Kärt barn har många namn som ni vet.

På Västergök har vi erfarenhet av stort och smått, svårt och lätt, vanligt och ovanligt, och vi vet att vi kan hjälpa dig. Inte bara med maten utan även med hela arrangemanget – från idé till genomförande. Vi bokar in artister, bygger upp scener, fixar lokaler, löser helheten med allt från personal till hela arrangemanget.

Bröllop & barnkalas

Bröllop

Det är er stora dag och er önskan är vår lag. Om du hämtar inspiration bland våra maträtter, i någon släktkrönika eller från någon exotisk resa spelar ingen roll.

Vi ser till att det blir verklighet. Boka en tid med oss för att diskutera en av de roligaste och bästa dagarna i ert liv.

Barnkalas

Barnkalaset är nog en av de viktigaste dagar på året i ett barns liv, finns det något finare än ett barns skratt och festligheter som blir till minnen som varar länge. Ta fram dina vildaste fantasier så ska vi se till att de blir verklighet, vi hjälper till när prinsessorna, riddarna och cowboysen står på kalasets scen.

Uthyrning & lokaler

Lokaler vi kan erbjuda:

• Restaurang Västergök som tar upp till 250 personer sittande och 400 personer på mingelbuffet på stående fot.

• Restaurang Östergök som är helt nybyggd i modern stil och tar upp till 150 personer sittande och 250 personer stående på mingelkalas.

Båda lokalerna är lunchrestauranger dagtid och ämnade som festlokaler kvällstid med fullständiga rättigheter. Om andra önskemål på lokaler finns löser vi det till er om ni ger oss lite tid.

Vi hyr även ut porslin, glas, bestick och fat.

Ring oss och kolla om vi har det du behöver.

Finstilt

Oss på Matlust Catering når du på 035-120052. 

Det går även bra att skicka mail till info@vastergok.se.

Vi behöver ha er beställning senast 3 dagar före leverans, skulle ni vara ute i sista minuten försöker vi givetvis hjälpa till ändå, men det finns en risk att vi inte har alla råvaror. 

Minsta beställning per rätt är 10 personer. Betalning sker kontant vid leverans eller per faktura 15 dagar netto.

Matlagningskurser

Planering, råvaror, förberedelser, timing och tricks. Det är, kort sagt, vad matlagning handlar om.

Förutom kunskap, hunger, törst och lust. I vårt kök erbjuder vi dig möjligheten att lära dig mer om allt detta i sällskap av professionella kockar. Kamratkretsen, företaget, golfgänget, hugade hobbykockar är välkommen att svettas, stressas och njuta av en värld utan slut.

Efter avslutad kurs äter vi givetvis vad vi har åstadkommit och dricker ett glas vin tillsammans i våra väldigt trivsamma lokaler.

Kontakta oss för offert och menyförslag, vi skräddarsyr matlagningskursen så ni får precis vad ni vill ha och är ute efter.